CHCI USPOŘÁDAT DOPISOVOU AKCI

Zapojte se do Maratonu psaní dopisů tím, že během prosince uspořádáte vlastní dopisovou akci pro své okolí nebo veřejnost, kde se budou psát dopisy na pomoc lidem z celého světa. Akce se každoročně pořádají ve školách, firmách, kavárnách, kulturních centrech, zájmových spolcích, kostelech a pod.

Jelikož momentální situace nedovoluje pořádání hromadných událostí, akce se může uskutečnit i on-line přes některou z platforem jako ZOOM, Google Meet, Skype, apod. Můžete ji oživit kvízem o lidských právech nebo diskuzí o souvisejících lidskoprávních tématech. Veškeré informace a podklady najdete ve svém maratonském profilu po registraci.

1. REGISTRUJTE SE

Registrací se vytvoří váš Maratonský profil.

2. POSTUPUJTE PODLE NÁVODU

Ve vašem maratonském profilu vás provedeme celým procesem plánování a pořádání dopisové akce. Najdete tam manuál, dodatečné informace k případům nebo propagační materiály.

Pokud jste učitel/ka a chcete uspořádat dopisovou akci pro vaše studenty, připravili jsme pro vás také zajímavý webinář "Jak na maraton ve škole (i v době COVIDu)". Uskuteční se on-line 19. listopadu v čase 17:00 - 19:00. Přihlásit se  můžete ZDE.

3. DEJTE NÁM VĚDĚT

Na profilu nezapomeňte vyplnit, kolik dopisů se na vaší akci napsalo.

4. K SVÉMU PROFILU SE MŮŽETE KDYKOLIV VRÁTIT

Do profilu se můžete opakovaně přihlásit přes tlačítko v pravém horním rohu na této webové stránce.

Abyste mohli dopisovou akci uspořádat, REGISTRUJTE SE prosím vyplněním formuláře níže: