Vítejte na svém "Profilu organizátora". Děkujeme, že se chcete zapojit! Je to snadné:

Uspořádat Maraton psaní dopisů může opravdu každý. Jen vy rozhodujete, jaká vaše akce bude - může být jen malá v kruhu rodiny, můžete zapojit své spolužáky či kolegy, ale můžete i uspořádat veřejnou akci třeba ve Vaší oblíbené kavárně. Je na Vás, kterým případům se chcete věnovat - zda bude jen jeden, nebo všech šest. My Vám poskytneme veškeré potřebné informace a podporu.

.

V záložce "O MĚ" prosím vyplňte údaje o vás, jakožto "organizátorovi Maratonské akce".

V záložce "O MÉ AKCI" prosím vyplňte údaje o Vaší akci (kdy a kde bude probíhat, zda je soukromá či veřejná, na jakých případech budete pracovat a v jakých jazykových mutacích budete potřebovat materiály k případům). Vyplnění této sekce je nesmírně důležité, abychom vám mohli poskytnou dostatečnou podporu a zároveň věděli, kolik akcí se v ČR letos chystá :).

V záložce "MATERIÁLY" nejdete podklady, které vám usnadní pořádání Vaší Maratonské akce:

- informační karty o případech
- vzorové dopisy v češtině a světových jazycích
- instrukce, jak dopisy psát a odesílat
- manuály a tipy pro uspořádání akce ve škole nebo na veřejném místě
- plakáty, letáčky, papírové lampiony a další věci, které Vám uspořádání akce usnadní.

.

V záložce "ZPĚTNÁ VAZBA" nám prosím po uspořádání Vaší akce dejte vědět, jak tato akce dopadla. Vyplnění zpětné vazby je hned po uspořádání akce TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ! Protože jinak se nikdy nedozvíme, kolik dopisů se v nám v Čechách podařilo napsat a odeslat! Bez vás se to totiž nikdy nedozvíme. PROSÍM, myslete na to.

.

Vše najdete na této stránce - Profilu organizátora. Odkaz na Váš profil jsme Vám zaslali také na e-mail. Pokud vám e-mail nedorazí, zkontrolujte prosím na emailu též SPAM (nevyžádanou poštu) a junk. Je možné, že e-mail "spadl" do některé z těchto záložek.

Odkaz na Váš osobní profil organizátora (bez nutnosti dalšího přihlašování) je:

CO JE POTŘEBA UDĚLAT